Ik ging een weekendje naar Antwerpen

Toen ik op een saaie dag aan het skypen was met mijn vriendinnetje Britt, die ruim twee uur verderop woont in het gezellige Breda, kwam ons plan van een tijdje terug ter sprake om een weekendje naar Antwerpen te gaan.

Onder het mom van ”waarom niet?” googelde ik de woorden: ‘hostel antwerpen’ en een paar klikjes en 10 minuten verder was onze trip geboekt!We kwamen dan wel niet aan bij het centraal station van Antwerpen, aangezien we met de auto waren, maar toch gingen we hier even langs om een locker te huren om onze spullen in op te bergen . We konden onze kamer namelijk nog niet in. Ik was hier al eens eerder geweest maar toch was ik weer onder de indruk van dit prachtige station.

Aangezien we aardig wat trek hadden gekregen liepen we snel door de stad op zoek naar een gezellige lunch room met terras die we eerder hadden gevonden op het internet. En wat was het eten lekker! Het zag er ook nog eens super tof uit zoals je kunt zien. Absoluut een aanrader!
We hebben heerlijk door de stad gestruind en flink wat terrasjes gepakt met, uiteraard, een Belgisch biertje en een wafeltje erbij!Het water loopt me gewoon weer in de mond bij het zien van de foto van deze heerlijke hamburger. Dit was zo vreselijk lekker! Ik weet dat Ellis Gourmet burger ook in Nederland zit, maar ondanks mijn grote voorliefde voor hamburgers was ik hier nog nooit geweest. Wij kozen voor een speciale burger van het menu: deze had vlees van de allerbeste slager van Belgïe. En dat proefde je! Mocht het nog niet duidelijk zijn: je moet hierheen.


Na het eten gingen we eindelijk naar ons hostel. Het Antwerp Student Hostel. Dit hostel was heel erg netjes en absoluut niet duur. We hadden samen een ruime kamer met een goed bed. Nier dat we hier veel in gelegen hebben: slechts 3 uurtjes. We gingen die nacht uit en de check in was al om 11 uur ’s ochtends, oeps.. We waren er dus nog een dag maar aangezien we behoorlijk brak waren hebben we alleen maar zitten kletsen op terrasjes en zijn we niet meer aan foto’s toegekomen.


Ik vond het ontzettend leuk om een weekendje in Antwerpen te zijn en wat mij betreft was het zeker niet de laatste keer!

Advertenties

13 gedachtes over “Ik ging een weekendje naar Antwerpen

  1. Echt tof om te lezen dat Antwerpen in de smaak valt! Ben zelf van Antwerpen en ik geniet zelf altijd als ik rondloop op de groenplaats en de grote markt! 🙂

    Like

  2. Ahh, wat leuk! Antwerpen is zo mooi :). Leuke dingen heb je gedaan! Ook de tweede dag 🙂 toen jullie lekker brak waren, haha. Heerlijk toch, lekker kletsen op een terrasje? Ik ben ook een keer uit geweest in Antwerpen, wel tof om ergens anders te gaan stappen.
    Liefs

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s