Verkennend warenonderzoek | Esprit

Ik denk dat iedereen hier wel eens schuldig aan is geweest; je gaat naar een webshop omdat je naar iets op zoek bent, vervolgens denk je ”YOLO!” en gooi je je hele elektronische winkelmandje vol met alles wat je leuk vind. Maar wanneer je dan uiteindelijk bij de kassa terechtkomt is het bedrag toch wel erg hoog. Vervolgens wordt je spontaan kritisch en gooi je het ene na het andere item uit je mandje, en uiteindelijk blijft er zo weinig over dat je het niet eens waard vind om een bestelling te plaatsen.

Maar goed, in plaats van alles uit mijn elektronische mandje te gooien leek het me wel leuk om er een aantal outfits mee te maken. Tijdens mijn studie ontwijkende gedrag van vorige week leek het mij het perfecte moment om eens in een andere webshop te kijken dan mijn gebruikelijke go-to-webshop H&M. Ik nam een kijkje bij Esprit online!

Deze outfit lijkt me zo chill om te dragen. Ik krijg er echt een beetje een bohemian chic gevoel van. Ik vind de wijde broeken trend heel erg tof, en ik zou er graag aan mee doen. Ik ben alleen wel een beetje bang dat mijn lange benen en ik het nogal lastig gaan krijgen in de zoektocht naar een mooie passende variant. Ook wil ik heel graag nog een tof spijkerjasje, maar dan het liefst wel eentje die flink oversized is. De zwarte hoed is echt mijn favoriete accessoire op het moment, ik voel me op de een of andere manier gelijk zelfverzekerd wanneer ik hem op heb. En dan zijn we aangekomen bij mijn favoriete item; het witte tasje! Ah wat een droom hè, jongens? Ik zie mezelf al allerlei festivals afstruinen vergezeld door deze witte rakker.

Al met al ben ik aangenaam verrast door de Esprit webshop! In mijn hoofd is Esprit een beetje tuttig en daarom sla ik hem vaak over, maar ik moet toegeven dat ik echt een aantal toffe items gespot heb. Vaker verkennend warenonderzoek uitvoeren dus! Al heb ik het gevoel dat dit zoiets is wat ik weer ga uitstellen tot mijn volgende tentamenweek.

Advertenties

10 gedachtes over “Verkennend warenonderzoek | Esprit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s