Travel diary | Istanbul

”We gaan op vakantie en jij mag bepalen waar we heen gaan!” zei mijn moeder glunderend vorig jaar rond de meivakantie. ”Istanbul!” was meteen mijn reactie. ”Nouja, dat is misschien een beetje duur. Weet je nog iets anders?” reageerde moeders. ”Hmm.. Berlijn lijkt me ook wel tof!” riep ik. ”Nou…” antwoordde moeders twijfelend.

Afijn, uiteindelijk belandden we in Eindhoven. Niks mis mee hoor, begrijp me niet verkeerd, maar Istanbul bleef toch echt nummer één op mijn lijstje. Rond het begin van dit schooljaar kondigde mijn school aan dat er studiereizen georganiseerd zouden worden, en een van de bestemmingen was Istanbul! Mijn hart klopte een stukje sneller, mijn ogen werden een stukje groter en voor ik het wist had ik mezelf ingeschreven. En nee, deze keer belandde ik níét in Eindhoven.


 Het was echt een geweldige reis in een prachtige stad waar ik absoluut naar terug wil keren. Ik ben al een aantal maanden bezig met het regelen van een stage in Istanbul, en na dit bezoek is mijn enthousiasme en motivatie alleen maar toegenomen. Ben jij wel eens in Istanbul geweest?

Advertenties

16 gedachtes over “Travel diary | Istanbul

      1. hihi beetje vluchtig zo te zien (A) maakt je foto’s zeker niet minder mooi! Maar dat je dit dan daar hebt!!! wouw.

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s