Benefit pers event

Ik keek er al een tijd naar uit, en de dag pronkte ook in mijn agenda tussen alle saaie leer- en tentamendagen door. De dag van het Benefit pers event!

Dit was de allereerste keer dat ik naar een pers event ging, en dan ging ik gelijk naar een pers event van één van mijn favoriete make-up merken. Ik reisde samen met Anita en Josie vanaf Rotterdam naar Amsterdam.

Het event werd gehouden in een kapperssalon. Bij binnenkomst werden we verwelkomd door Moët champagne, cupcakes en een aantal hele lieve hostesses.

De reden dat het event gehouden werd in een salon, is omdat het event in het teken stond van de perfecte krul. En dan wel die van de wimpers, aangezien het event draaide om de lancering van de Roller Lash mascara! Deze mascara zorgt voor dé perfecte krul in je wimpers. Een leuk datail; Alle hostesses droegen haarrollers, hoe cute!


Wat ik zo fijn vond aan dit event, is dat er voor iedereen echt de tijd gemaakt werd. Iedereen had een specifieke tijd gekregen en daardoor kwam niet iedereen tegelijkertijd binnen. We kregen in een groepje van vier een kleine presentatie over de nieuwe Roller Lash mascara. Dit vond ik zo tof! Op deze manier was het event heel erg intiem en gezellig, er hing dan ook een hele leuke sfeer.

De salon was getransformeerd tot een ware Benefit locatie. Elke vierkante centimeter was bedekt met benefit goodies!Nadat de presentatie gegeven was, konden we ons haar laten krullen en onze wenkbrauwen laten bijwerken bij de wax bar. Ik wilde al een hele tijd mijn wenkbrauwen eens laten waxen, en wat ben ik blij dat ik er hier de kans voor kreeg! Ik ben echt blown away door het resultaat. Ik wist niet dat het zo’n verschil zou maken! Hier komt nog een uitgebreid artikel over online!


Anita schoot deze toffe polaroids, kijk die mega Roller Lash mascara!


Later deze week komt er nog een uitgebreide review over de Roller Lash mascara online, en over een aantal andere benefit producten. Ik wil Benefit in ieder geval bedanken voor hun gastvrijheid en het tot in de puntjes verzorgde event. Ik heb een hele leuk middag gehad samen met andere bloggers!

Advertenties

12 gedachtes over “Benefit pers event

  1. Wat ontzettend leuk dat je daar heen bent geweest. Ik ben zelf ook echt dól op Benefit. De verpakkingen zijn gewoon al te leuk. Het ziet er echt uit als een ontzettend leuk en goed verzorgd evenement. Leuk om mee te kunnen kijken!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s