Hipsterpraktijken | Analoge fotografie

Jaren stond hij op een plankje op mijn bureau, samen met andere exemplaren die ik door de jaren heen verzameld heb. Ik had hem ooit gevonden in een kringloopwinkel, en toen hij eenmaal neergezet was is hij eigenlijk nooit meer van zijn plek afgekomen.

Ik heb het over mijn Analoge camera. Al jarenlang wilde ik eens oldschool foto’s maken met een fotorolletje. Toen ik laatst een pakje zag liggen in de Hema, besloot ik hem per direct mee te nemen. En man wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

Met deze beauty heb ik dus geschoten! Helaas is mijn scanner niet geweldig waardoor heel veel van de foto’s digitaal niet mooi uitgepakt zijn.

Veel van de bovenstaande foto’s maakte ik samen met mijn vriendin Anita.

De hema heeft per ongeluk ook de foto’s afgedrukt, zo zijn de foto’s zoveel mooier!

Deze die ik van Anita nam, in de koopgoot in Rotterdam is absoluut mijn favoriet.Ik ben onwijs blij met de resultaten en ik kan niet wachten tot m’n volgende volle rolletje. Inmiddels zit er al een nieuw rolletje in mijn camera en ik ben van plan om deze aardig vol te schieten deze week.Ik ga namelijk naar Amsterdam, dus dat moet wel goed komen!

Advertenties

17 gedachtes over “Hipsterpraktijken | Analoge fotografie

  1. Wauw! Ik heb nog steeds een halfvolgeschoten wegwerpcamera liggen die ik mee had naar pinkpop. Ik weet niet zo goed wat ik moet fotograferen, maar jouw foto’s zijn echt heel erg mooi gelukt!

    Like

  2. Ben zelf een ouwe die al 40 jaar lang in de fotografie zit… ben heel blij dat ook jonge mensen analoog willen proberen. jouw foto’s zijn prachtig en wees maar gerust, ik heb er heel wat gezien.. doe zo verder

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s