My week in pictures – januari 2015 #1

Zo wat ben ik blij dat deze week voorbij is! Ik had de afgelopen week mijn tentamenweek en dankzij de week vol deadlines die eraan voorafging, kwam ik een beetje in de knel met mijn leerschema. En dat heb ik gemerkt toen ik moest bikkelen deze week! Kijken jullie mee naar mijn allereerste my week in pictures?

DINSDAG


Mijn week begint bij deze op dinsdag; het moet nog een beetje in m’n systeem komen dat foto’s maken 😉 Mijn dag begon vroeg. Te vroeg. Maar dat werd gelukkig een beetje verzacht door deze prachtige zonopkomst.


De rest van de dag bracht ik studerend op school door samen met mijn beste vriend Viktor.


Rond een uur of 4 waren we het zat, we besloten om naar The Hobbit te gaan. Ook al had ik deel 1 & 2 niet gezien. Hij was wel goed maar, mwah.. ik geef hem een 7.


Later die avond gingen we nog even sporten. Heerlijk na een hele dag waarbij ik alleen maar gezeten had!

WOENSDAG


Ik begon mijn dag met een rijles. Mijn rijlessen gaan steeds beter! Inmiddels zit ik al op de 30 uur, helaas heb ik niet het gevoel dat ik binnenkort al mag afrijden. Zeker niet omdat ik mijn theorie nog niet heb..oeps.


Hierna was het weer tijd om te blokken op de hogeschool samen met Viktor.


De jongens die naast ons zaten waren even weg, en toen zagen we ineens dit op hun scherm staan. Geniaal haha!


Na een dag van 9 tot 5 geleerd te hebben op school, ging ik ’s avonds thuis in m’n uppie nog even door..

VRIJDAG

Oeps, geen foto’s van donderdag!


Na mijn tentamen ging ik nog even de stad in met een klasgenoot. We hadden een hele discussie waarin hij beweerde dat de Burger King lekkerder was dan de Mac. Hij wilde direct zijn punt bewijzen, en tot mijn grote spijt moest ik hem nog gelijk geven ook.


Eenmaal thuis werd ik blij onthaald door Cudja.


Blij want mijn tentamen ging goed!


Ik kon die avond voor mijn werk eindelijk mijn fotorolletje ophalen bij de hema en ik kon niet wachten om de resultaten in te scannen. Dit was de allereerste keer dat ik één van mijn analoge camera’s heb gebruikt, en wauw. Ik ben gelijk verslaafd haha! Er volgt nog een artikel waarin ik wat meer over mijn camera vertel en waarin ik natuurlijk wat foto’s laat zien!

ZATERDAG


En weer aan de arbeid. Ik werk elke zaterdag van 13 tot 20.30. Een pittige tijd, maar door de zaterdag drukte krijg ik niet eens de tijd om me te vervelen.


Tijdens mijn pauze appte Viktor dat hij me na m’n werk zou komen om te gaan sporten, alsof ik nog niet genoeg beweging had gekregen die dag 😉

ZONDAG


Ik vind de ontbijtjes bij Viktor thuis altijd heel gezellig, gewoon samen aan een gedekte tafel. Wij ontbijten thuis eigenlijk altijd apart en terwijl we het huis door racen.


Ik reserveerde eindelijk mijn theorie examen. Het CBR had deze week een storing, waardoor ik geen nieuw examen kon inplannen nadat ik vorige week gezakt was. Ik had het allerlaatste plekje in februari!

En dit was mijn week. Misschien niet heel erg spannend, maar aankomende week staan er wel wat leuke dingen op de planning. Tussen het leren voor mijn hertentamen door dan.

Advertenties

10 gedachtes over “My week in pictures – januari 2015 #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s